lauantai 19. toukokuuta 2012

Hirvensalmen ajotapahtuma la 19.5.2012

Koleahko aamusää houkutteli meitä joutsalaisia 7 motoristia Huttulan TB:lle klo 8, jolloin suuntasimme kohti tapahtuman kokoontumispaikkaa -> Hirvensalmen Seo -asemalle.

Kaikkiaan lähdössä oli liki 50 pyöräkuntaa, ja pappi saatteli meidät turvalliselle reissulle siunaten kulkumme päivän etapeille.
Matka suuntautui aluksi Mäntyharjun kautta Heinolan ABC:lle, missä oli ensimmäinen lyhyt tauko. Sen jälkeen näyttävä letkamme eteni Vierumäen kautta Jaalan Verlaan, joka oli pääkohteemme. Verlan museotehtaalla osa tutustui pahvituotannon historiaan opastetulla kierroksella. Tarjolla oli myös maittava kiusaus -ateria meille räätälöitynä.

Ja sitten taas baanalle. Savitaipaleen kyläkierroksen jälkeen stoppasimme ABC:lle, minkä tauolla oli sopivasti mittaa tankata ajokkia, kuskia ja kyytiläistä.
Isoa tietä hurlautettiin Ristiinaan, josta ajettiin mutkatietä 5-tielle ja sitä pitkin kohti Otavaa. Pysähtymättä pörläytimme vauhdikkaasti reissun päätepisteeseen -> Hirvensalmen Satulinnaan. Siellä oli tarjolla maittava bufé monine herkkuineen. Lopuksi oli palkintojen jako ... arvonnan antina oli runsas määrä erilaisia tuotteita hirvensalmelaisten lahjoittamina.
Järjestäjät olivat onnistuneet tapahtumassa ja ensi vuonna luvattiin jatkoa.

Me joutsalaiset ajelimme tuttua tietä kotiin päin kellon käydessä kohti iltaseitsemää.
Ajokeli oli koko päivän mitä mainioin ... puolipilvistä, poutaista ja lämpötila ... 15 - 18 plussan puolella. Kilometrejä kertyi matkamittariin tapahtumasta 330 + Joutsan siirtymät => yhteensä n. 445.

Kiitos kaikille osallisille,

t: Eso

Joutsalaisten lähtö Huttulan TB:ltä klo 08:00.

Kokoontuminen Hirvensalmen Seo-asemalla.

Pappi siunasi meidät turvalliselle matkalle.

Pääsylippu museokierrokselle.

Savitaipaleella ´seliteltiin´.

Yhteispotretissa Satulinnan navetan ylisen portailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti