sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Joutsan MP-huollon avajaisia vietettiin 7.5. kesäisessä säässä

Vapun ajan kylmä sää oli muuttunut lämpimän kesäiseksi kuin tilauksesta Joutsan MP-huollon avajaispäivää varten. Lauantaipäivän mittaan avajaisvieraille tarjoiltiin nautittavaksi grillimakkaraa ja kahvia. Kylläpä kelpasi Ruokorannantien vieraiden nauttia tarjoiluista auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Pääasiassa moottoripyöräilijöitä oli tullut tutustumaan Kirsi Erosen perustamaan moottoripyörien, mopojen ja mönkijöiden huoltoon. Samalla tarjoutui mahdollisuus myös tavata paikkakunnan motoristeja.

Kirsi Eronen on Puumalasta kotoisin. Hän on huoltanut Tuusmotorissa japanilaisia moottoripyöriä 21 vuoden ajan, joten työkokemus on vankka moottoripyörien parista. Toivasen Jaska sai Kirsin muuttamaan tänne Joutsaan ja perustamaan yrityksen. Nyt meillä moottoripyöräharrastajilla on pyörähuolto aivan lähellä. Kirsi tekee erilaiset huoltotyöt moottoripyöriin, mopoihin ja mönkijöihin. Suzuki-merkkisiin pyöriin on tulossa myös laitteet elektroniikan ohjelmistojen huoltamiseen. Lisäksi Joutsan MP-huollosta voi vuokrata 1200 kuutioista Suzuki Bandit -moottoripyörää.

Nyt kun saatiin paikkakunnalle palveleva huolto, yrittäkäämme pitää puolestamme Kirsi työllistettynä. Eipä tarvitse nyt lähteä kaupungeista huoltoja etsiskelemään.

Kiitoksia avajaispäivän tarjoiluista. Onnea ja menestystä Kirsi ja Jaska.

Huoltotilaa ja vuokrattava Suzuki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti