sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ajokauden avaus pohjolan keväässä

Pyörät valmiina avaukseen Huttulan parkissa
Vappupäivän sää oli vaihteleva. Lämpötila oli +8 astetta. Viileä sääkään ei estänyt innokkaimpia harrastajia kokoontumasta Huttulan etuterassille ja avaamasta ajokautta suunnitellun mukaisesti. Moottoripyöriä oli matkassa 11 kappaletta ja yhdessä pyörässä oli kyytiläinenkin mukana. Ilmamassa oli niin kylmä, että varsinkin matkalla Joutsasta Kangasniemelle lunta oli ilmassa useaan otteeseen. Ajoin itse jonon ensimmäisenä pyöränä. Takana tuleva valojono näytti peileistä sykähdyttävän ylväältä lähes arktisessa säässä.










Ensimmäisenä taukopaikkana toimi Kangasniemellä Reissupannu. Nautimme kahvit hirsikahvilan sisätiloissa, sillä kylmähkön sään vuoksi ei ollut tarvetta ulkokahvittelulle.




Kangasniemellä Reissupannussa meitä palveltiin vappuhengessä







Kangasniemen jälkeen suuntasimme mutkaiselle tieosuudelle kohti Toivakkaa. Toivakassa pysähdyimme reilun tupakan mittaiselle tauolle kootaksemme letkamme. Sitten nokat kohti Rutalahtea. Rutalahden jälkeen suuntasimme Leivonmäelle Custom Cafeeseen. Paikalla oli paljon uteliaita katselijoita. He eivät kuitenkaan olleet tulleet katsomaan joutsalaisia motoristeja, vaan odottelivat cruisingharrastajien saapumista vappuajelun päätepisteeseen. Custom Cafeessa ja sen parkkipaikalla kävi kova säpinä, kun cruisailijoita alkoi lipua Jyväskylän suunnasta kohti kahvilaa.



Custom Cafeessa paluu Joutsaan mielessä

Joutsan motoristit palasivat pienryhmissä Leivonmäeltä Joutsaan, sillä osa porukasta jäi nauttimaan Custom Cafeen vilskeestä. Ajokausi tuli porukalla avattua noin 140 kilometrin ajolenkillä. Ryhmässä, jossa itse saavuin takaisin Huttulaan sovimme, että tiistaina 3.5. kello 18.00 on seuraava porukka-ajotapahtuma. Starttipaikkana Huttula. Reitti sovitaan sitten osallistujien ja olosuhteiden mukaan.

Ohessa kuva Custom Cafeen sisällä olevista näyttelypyöristä ja poimintoja cruisingporukan näyttävistä ajopeleistä.



Tälle autolle järjestyi parkkipaikka läheltä sisäänkäyntiä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti